Welkom bij Brave Dutchies
Foto: Femke Marije

 

E e n  c o m m u n i t y  v o o r  j o n g e  m e n s e n  m e t  e e n  
c h r o n i s c h e  a a n d o e n i n g

Wij staan voor hoop, kracht en verbinding. Samen omarmen we beperkingen, doorbreken we taboes, overwinnen we obstakels en bieden we de buitenwereld een kijkje in onze complexe en onzekere wereld. We vinden geluk in de kleine dingen, de uitdagingen die we aangaan, de mensen om ons heen en de verhalen die we met elkaar delen. 

Dit is een plek waar iedereen terecht kan en gehoord zal worden; of je nou op zoek bent naar een luisterend oor, een portie dagelijkse inspiratie, informatie, steun van lotgenoten of simpelweg herkenning. Wij moedigen jou aan om lichtpuntjes te vinden in je donkerste dagen en als dat eens niet lukt, dan zijn we er om je op te vangen.

Chronisch ziek zijn heeft onterecht een zeer stoffig, bejaard imago en het wordt hoog tijd dat hier verandering in komt. Immers, in Nederland heeft bijna een derde van de bevolking een of meer chronische ziekten. Tussen de 0 en 24 jaar ligt dat percentage op 10,5 procent en tussen de 25 en 54 jaar op maar liefst 27,3 procent. 

Met elk verhaal dat wij vertellen creëren we inzicht en bewustzijn, zodat er hopelijk vanuit buitenstaanders meer begrip komt voor de manier waarop wij ons leven inrichten en de moeilijke keuzes die wij dag in dag uit moeten maken. We laten bovenal zien dat leven met een chronische aandoening net zo mooi, dynamisch, spannend, avontuurlijk en waardevol kan zijn als een 'doorsnee' leven en dat het niets, maar dan ook  
n i e t s  is om je voor te schamen.

 F O L L O W  U S

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Join Our Movement & Share Your Story
Foto: Aleid Collaris